A&B-WINGS Webshop Online Enschede

  • 4743 maal gezien
Kastanjestraat 7
7545 HV ENSCHEDE
06-33371797
info@ab-wings.nl
http://www.ab-wings.nl
Winkelinformatie


Geopend sinds 1 januari 2014

A&B-WINGS Webshop Online Enschede
Outlet & 2e Hands Merkkleding

Het hele jaar door SALE bij A&B-WINGS Webshop Online Enschede

Wat is er leuker dan mooie merkkleding voor scherpe prijzen? Nog scherpere prijzen!

Nu meer dan 1.550 artikelen online en elke dag komen er nieuwe artikelen bij.

Geen verzendkosten boven €50,- binnen Nederland

Voor het grote assortiment tweedehands en outlet merkkleding kunt u elke dag terecht bij onze webshop A&B-WINGS. Met dagelijks nieuwe artikelen erbij, is ons aanbod zeer afwisselend.

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. A&B-WINGS staat voor goede kwalitatieve outlet en tweedehands merkkleding voor dames, heren en kinderen. Elk artikel wat bij ons binnen komt, wordt aan een strenge selectie onderworpen. Alleen merkkleding in perfecte staat wordt in onze webshop aangeboden. Dit beleid wordt ook doorgevoerd bij outlet merkkleding. Kleding zonder een origineel kaartje nemen we niet als nieuw in.

U als klant kunt er zeker van zijn dat A&B-WINGS alleen smetteloze, modieuze en onbeschadigde outlet en tweedehands merkkleding verkoopt.

Bij ons kunt u ook afhalen op afspraak.

Hoe kan A&B-WINGS, Outlet merkkleding zo goedkoop aanbieden? Omdat wij een particuliere webshop zijn. Wij bieden geen iDEAL aan maar werken, zoals bij Marktplaats, met overboeking per bank of afhalen. Daardoor kunnen wij de kosten drukken en dit ziet u terug in de scherp geprijsde merkkleding. Waarom duur betalen als het goedkoper kan?

Ondanks wij een particuliere webshop zijn, kunt u erop rekenen dat wij professionele diensten en producten leveren. Dezelfde kwaliteit, uitstraling en service.

Wij hopen u binnenkort bij A&B-WINGS Webshop Online Enschede te mogen begroeten.


Terug