Scambio

  • 12776 maal gezien
Kerklaan 57-B
7311 AE Apeldoorn
06- 52383816
scambio@upcmail.nl
http://www.scambio.nl
Winkelinformatie


SCAMBIO de kledingwinkel die u blij maakt!

Dameskleding-laarzen-schoenen-tassen-sieraden in het hogere segment.
openingstijden: dinsdag t/m zaterdag van 10.00 - 17.00 uur.
vriendinnenavonden op afspraak.

SCAMBIO is de exclusieve tweedehands damesmodewinkel in Apeldoorn tegenover het voormalig muntwisselkantoor aan de Kerklaan.

In de stijlvolle winkel is de collectie op een professionele wijze uitgestald, alle kleding en accessoires zijn niet van nieuw te onderscheiden.
In de rekken hangt kleding van o.a. Armani, Tricot Chic, Pauw, Burberry, Girbaud, High use, Marccain, Donna Karan en alle vergelijkbare merken. Grote merken hebben normaliter ook grote prijzen, maar deze hoog segment mode wordt door Scambio bereikbaar voor iedere portemonnee en er worden geen concessies gedaan aan het lagere segment van de kledingmarkt.

Al ruim 3,5 jaar geeft Anneke Althusius met passie, enthousiasme en een scherp oog voor mode unieke kledingstukken een 2e leven. Daar waar je in de reguliere winkels overspoeld wordt met veel van hetzelfde is winkelen bij Scambio iedere keer opnieuw een verrassende beleving. Wanneer je ook binnenloopt, er hangt altijd wel iets nieuws in de rekken. Veel klanten komen dan ook regelmatig even binnen om onder het genot van een kopje koffie lekker rond te neuzen om te zien of er iets van hun gading in de juiste maat tussen hangt.
Een bezoek aan Scambio werkt ook heel inspirerend, de diversiteit van grote merken onder 1 dak zorgt voor vernieuwende en verfrissende outfits, dat wat je normaliter niet zo snel bij elkaar zou zoeken blijkt ineens bijzonder goed te combineren. En soms vind je net dat ene stuk dat zo goed combineert met een lievelingsstuk dat je thuis zelf al in de kast hebt hangen.
Naast kleding vind je bij Scambio ook diverse accessoires als hoeden, sjaals, tassen, schoenen en laarzen van grote merken als Mulberry, Prada, Boss, Santoni, Sendra, Mucho Gusto, Manos del Uruguay en Nanni riemen.


Terug