AnneLou

  • 13316 maal gezien
Nieuwlandstraat 6
3131 VS Vlaardingen
06 131 03 860
Info@annelou.net
http://www.annelou.net
Winkelinformatie


ALWEER 7 JAAR IN VLAARDINGEN: ANNELOU!

AnneLou verkoopt tweedehands dames- en kinderkleding van een hoge kwaliteit, merkkleding heeft de voorkeur, maar een mooie H&M of Hema is ook welkom! Als de kleding er maar ALS NIEUW uitziet! AnneLou heeft naast kleding, schoeisel, tassen, shawls etc. ook een uitgebreid aanbod van handgemaakte accessoires/sieraden en cadeau artikelen.
Ook u heeft vast kleding in de kast hangen die u niet meer draagt, maar waarvan u het zonde vindt om het zomaar weg te doen. AnneLou biedt u de kans om er een ander blij mee te maken en u verdient er zelf ook nog wat aan. Zomaar een aantal voordelen van 'tweedehands kleding' kopen:
* Zeer betaalbaar
* Milieuvriendelijk
* Uitgebreide keuze
* Unieke items
* Goedkope merkkleding
Alle reden dus om uw kleding voortaan bij AnneLou te kopen en te brengen!

In deze tijd staat duurzaamheid hoog in het vaandel, elk initiatief om de circulaire economie te versterken verdient aanmoediging. De handel in gebruikte goederen draagt direct bij aan de verduurzaming van de modeketen. Hergebruik is dringender nodig dan ooit. 'Fast Fashion' is een van de meest vervuilende industrieen ter wereld. Elke seconde levert de textielindustrie een vuilniswagen vol afgedankte kleding af. Jaarlijks gooien Nederlanders zo'n 235 miljoen kilo textiel weg.
Wil je ook bijdragen aan een stukje circulaire economie, shop dan tweedehands kleding want:
HERGEBRUIK GEEFT 0% AFVAL!!

Heeft u interesse om uw kleding in te leveren bij AnneLou, kijk dan op de site www.annelou.net. Onder INNAME staan de voorwaarden en dan weet u precies wat u kunt inleveren.

Openingstijden:
maandag en dinsdag: gesloten
woensdag t/m zaterdag: 9.30 uur - 17.00 uur
Tijdens schoolvakanties kan het zijn dat AnneLou andere tijden aanhoudt, dit is altijd terug te vinden op de site.

Volg AnneLou op FACEBOOK en INSTAGRAM:
https://www.facebook.com/anneloutweedehandskledingenaccessoires


Terug