volle kast

  • 18684 maal gezien
Zwaanshals 546
3035 KS Rotterdam
010-2233625
info@vollekast.nl
http://www.vollekast.nl
Winkelinformatie


Sinds februari 2013 geopend aan de Zwaanshals te Rotterdam.

Verkoop van exclusieve 2dehands kinder- en dames merkkleding.
Voor een voorproefje van de mooie kleding kijk eens op onze facebookpagina:
www.facebook.com/vollekast .

Volle kast verkoopt merken zoals:
Isabel Marant, Malene Birger, Vanessa Bruno, Humanoid, Prada, Girbaud, Patrizia Pepe, DTLM, Armani, Joe Taft, Paul Smith, Wolford, Dior, Boss, Strenesse, She rebel, Hans Ubink en soort gelijke merken.

Voor kinderen: Petit Bateau, Bellerose, Bengh, Borz, Ralph Lauren, Bonpoint, Scotch Shrunk, Scotch R'belle, Burberry, Molo, Ikks, Hackett, Bobo Choses en soort gelijke merken.

Wij nemen kleding in op basis van consignatie, wat u niet verkoopt krijgt u terug. Let wel op, wij nemen geen kleding van Esprit, Mexx, Zara, Only, Vera Moda, H&M, Pimkie, Dept en soort gelijke merken in.

Zie de website voor meer informatie over de volle kast, www.vollekast.nl .

Open van woensdag t/m zaterdag, vanaf 10.00 tot 17.00.

Rondom het Zwaanshals is meer te winkelen!
Een uniek plekje in het Oude Noorden van Rotterdam, aan de rivier de Rotte.

De diverse ondernemers aan het Noordplein, Zaagmolenkade, Zaagmolendrift en Zwaanshals hebben elk hun eigen verhaal en ze bieden van alles aan op het gebied van Food, Fashion en Design.

Rondom het Zwaanshals bruist als nooit tevoren. Er valt van alles te zien, te doen en te proeven. Vintage meubels en mode, sieraden, kunst en design, culinaire verrassingen en dagverse ingredienten, het is allemaal op korte loopafstand van elkaar te vinden.


Terug