Tweedehandskledingwinkels.nl is een product van:
Schouten Computers Systemen
www.schoutencomputers.nl
Let op: Schouten Computers Systemen is de maker van deze website en zelf geen tweedehands winkel.
Heeft u een vraag aan een tweedehands winkel ? Zoek dan op deze site een tweedehands winkel met website en stel uw vraag aan de winkel.
Heeft u een andere vraag, stuur dan een e-mail naar info@schoutencomputers.nl.

Privacyverklaring, registratie van persoonlijke gegevens
Winkelgegevens worden vertrouwelijk behandeld en zullen niet verder worden verwerkt op een wijze die onverenigbaar is met het doel waarvoor ze zijn verkregen.Schouten Computers System verhandelt uw persoonlijke informatie niet.Wij wisselen uw persoonlijke gegevens nadrukkelijk niet uit aan derden.U bent op ieder gewenst moment in staat om uw gegevens in te zien, te wijzigen of definitief te verwijderen.

Spelregels
Deze website probeert zo zorgvuldig mogelijk de gegevens te verzamelen van alle gevestigde 2ehands kledingwinkels in het land. Alle winkels die op de site staan vermeld kunnen gratis hun gegevens aanpassen.Het allerbelangrijkste is dat andere 2e hands kledingwinkels niet worden benadeeld in de informatie van andere 2ehands kledingwinkels.Wij zullen dan ook altijd de gegevens controleren die worden ingevoerd door de winkels. 2e handskledingwinkels mogen zelf gratis hun pagina aanmaken met allerlei informatie over de winkel zolang de algemeen geldende fatsoensnormen niet worden overschreden.Indien dit het geval is zullen wij actie ondernemen. De vermelde winkels moeten gevestigde 2e hands kledingwinkels zijn.Wij hebben er geen moeite mee als gevestigde winkels ook online verkopen.

Winkel toevoegen
Indien er tweedehands kledingwinkel is die ook graag op deze site vermeld wil worden kunnen zij dit laten weten via de email.Het moeten wel een gevestigde winkel zijn en geen online winkel. Deze winkel wordt dan toegevoegd door ons en de winkel krijgt een klantnummer en een wachtwoord zodat de nieuwe tweedehands kledingwinkel zelf de gegevens kan gaan aanpassen. Heeft u een logo van uw winkel? Bij de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen kunt u een logo toevoegen.

Geen inloggegevens?
Indien er tweedehands kledingwinkels zijn die op de site staan vermeld maar geen inloggegevens hebben ontvangen zodat ze zelf hun gegevens kunnen aanpassen verzoeken wij om middels de email contact op te nemen zodat wij u uw inloggegevens kunnen overhandigen.Bestaande winkels op deze website kunnen bij het inloggen het wachtwoord opvragen via de email(indien de winkel een emailadres heeft achtergelaten).